Cold shower a day, keeps doctor away!

Cold shower a day, keeps doctor away!

Днес ви срещаме с Вим Хоф, който е известен с прозвището Ice Man! И няма по-подходящ човек от него за това прозвище, повярвайте ми. Ето и неговите постижения:

  • 26 официални рекорда на Гинес в области, считани за невъзможни
  • изтичал е полумаратон на Арктическият кръг….бос
  • стоял е почти 2ч под лед
  • изкачил е Еверест….кой не е ще кажете. Само, че той го е направил само покъси гащета и сандали!!
  • изтичал е маратон в пустинята Намиб без да пие капка вода
  • изплувал е почти една дължина на футболно игрище под замръзнал океан…на един дъх!

И, ако вече считате този човек за извънземен и необикновен, то той доказва обратното, че всеки от нас може да постигне същото, като активизира имунната си ситсема, чрез съзнателни мозъчни действия. Обучил е множество хора, които са способни на идентични постижения. Разработил е система от практики, която обхваща дишане, излагане на студено (студени душове) и стречинг упражнения, които ще ви отведат на едно друго ниво! И ще заздравят имунната ви система многократно. И най-хубавото е, че всичко това е налично а апликация създадена от него, която може да ползвате безплатно (казва се WHM и е налична,  както за IOS, така и за Android). От вас се иска само постоянство :).

Ivo Dimitrov

Иво Димитров е дипломиран Икономист и Финансист от УНСС, София. 
Баща е на дъщеря, има дълга кариера в корпоративният свят, прераснала в свободния дух на предприемачеството. Спортът и здравословното хранене са сред основните нещата, които иска да предаде на дъщеря си и на всички подрастващи, за да водят по-стойностен живот.