Мери Каналева

Мери Каналева

 

 

ИМЕ – Мариам Каналева

ВЪЗРАСТ – 40 г.

ВИСОЧИНА –164 см.

НАЙ-ВИСОКО ТЕГЛО –76 кг.

ТЕГЛО В МОМЕНТА – 62 кг.

СВАЛЕНИ КИЛОГРАМИ – 14 кг.

 

 

 

 

 

 

 

Казвам се Мариам Каналева и по професия съм стилист. Скоро навърших 40 г, а това нито го исках, нито ми хареса. С времето бях натрупала едни килограми, които ме поставяха в непрекъснат конфликт с моя собствен стил и визията, която чисто естетически ми подхожда. Това беше основната причина, поради която започнах този начин на хранене. Един ден Тишо от някъде, ей така ми подхвърли идеята. Недоумявах, не вярвах и ми трябваше доста време да започна. Повярвах, защото имаше логика в това, което ми разказваше и един ден просто започнах. Най- трудно беше да премахна изцяло захарта и тестото, обожавах ги.

Когато приех факта, че основните виновници за килограмите ми са сладкото и тестото, просто ги зачеркнах от менюто си. Има сладки плодове, които приемам в моментите, в които ми се хапваше – малини,капини и черен шоколад също. Приготвях си кремчета с подсладител ( ксилитол) и още куп рецепти. Има много опции, просто махнах захарта.

В момента нещата са прости, храня се лесно, за закуска не ям или ям яйца (имат ужасно много варианта за приготвяне), на обед месо и салата, на вечеря салата и млечни. В моментите, в които съм на вън и имам работа, път и никакво време за хранене, колата ми е заредена с ядки и вода.Към момента си позволявам разни въглехидрати, но рядко и това ми е достатъчно.

 

 

 

Постижението ми за миналата година е 14 кг. надолу. Тази година имам за цел 6 килограма. Мога да пиша много,но същественото от цялата ми история е, че с това хранене не съм гладна, не съм лишена и го правя с ясното съзнание, че ще има резултат. Благодаря Тише!

Тихомир Колев

Тихомир Колев е инжeнер магистър по компютърни системи от ТУ-София. Започнал кето 2015 година, като една от поредните диети и ревностен почитател оттогава. Като инжeнер е очарован от логиката и простотата на науката зад кето храненето.