Tim Ferriss: 4h work week

Tim Ferriss: 4h work week

Timothy Ferriss е един от най-известните блогъри, който води успешният подкаст Tim Feriss Show. ако може да се каже за някой, че е многопластова и разностранна личност това е той: инвеститор, ентерпреньор, автор на книги, шампион по кикбокс, съветник на проефсионални спортисти,  рекордоьор на Гинес оп танго, актьор в сериали и какво ли още не.

Автор е на бестелъри като The 4 hour work week, Tools of Titans и др.  Той също така е последовател на Кетогенното хранене, както и на GST (gymnsatic strenght trainig) и ми се струва един чудесен образ, в който може би ще откриете себе си или пък ще ви мотивира да станете като него.

За хората, които обичат аудиокнигите, качвам именно The 4 hour work week, която ще ви помогне да  избягате от формулата от 9 до 5 с план за пенсиониране след 40г. Ще се научите да работите по-малко като време, за да може да имате повече време за себе си, семейството си и за пътувания. Или пък за каквото си пожелате. При това, ще разберете как да повишите приходите си и  как да бъдете мобилни в работата си.

Приятно слушане!

 

Ivo Dimitrov

Иво Димитров е дипломиран Икономист и Финансист от УНСС, София. 
Баща е на дъщеря, има дълга кариера в корпоративният свят, прераснала в свободния дух на предприемачеството. Спортът и здравословното хранене са сред основните нещата, които иска да предаде на дъщеря си и на всички подрастващи, за да водят по-стойностен живот.